Mijn naam is Erica Weijer, ik ben eigenaresse van Eri W en woon met hond en katten in het prachtige dorp Eext (Drenthe). In mijn jeugd was ik altijd bezig met het maken van knuffels en kleding. Enige jaren geleden ontstond het idee om een tas te maken van koeienhuid en leer. Ik was meteen verslingerd aan het werken met deze prachtige materialen en al gauw kwamen er steeds meer artikelen bij. Voor de herkenbaarheid van mijn producten werd het tijd voor een eigen label en zo ontstond Eri W.

Elk artikel is uniek vanwege de natuurlijke tekening in de koeienhuid maar ook omdat het handgemaakt is. En wat het wel heel exclusief maakt, is dat je bij afname van meerdere artikelen bij Eri W alles van dezelfde koeienhuid kunt laten maken. Mits natuurlijk voorradig. In mijn atelier in Enschede kun je zelf een keuze maken uit de voorraad koeienhuiden en leer. Je kunt zelfs de kleur van het garen kiezen, zo krijg je echt een persoonlijk en uniek product.

Mocht je de pech hebben dat je ‘verkocht’ ziet staan bij het artikel van je voorkeur, neem dan gerust contact op of er iets gelijkends gemaakt kan worden.

We voegen regelmatig nieuwe artikelen toe aan de website, dus kom gezellig vaker neuzen in onze collectie tassen, accessoires en agenda’s.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een whatsappje naar Erica: 06-41808668 of mail naar: info@eri-w.nl.

PS: heb je een vraag over een artikel of heb je iets gezien dat je graag wilt kopen? Vermeld of noem dan even het artikelnummer zodat ik je sneller kan helpen.