We zijn best trots op onze collectie beugelportemonnees, het zijn stuk voor stuk exclusieve, handgemaakte juweeltjes. Wat het helemaal exclusief maakt, is dat we nagenoeg de enige aanbieder zijn van koeienhuid beugelportemonnees en we maken ze maar liefst in drie verschillende formaten. Van schattig klein en super praktisch tot lekker ruim en multi functioneel; je kunt de grootste maat bijvoorbeeld ook gebruiken als make-up etui of als clutch. Een mobiel ter grootte van een iPhone6 past er ook prima in, dus alles bij de hand. Lees gauw verder voor alle informatie over deze prachtige beugelportemonnees. Mocht je de sticker ‘verkocht’ zien bij de portemonnee van je voorkeur, informeer dan gerust of we een soortgelijke voor je kunnen maken. 

Heb je liever een beugelportemonnee van stof? Kijk dan eens op de website van onze samenwerkingspartner Janneke Bergsma van PURSEonal: http://www.purseonal.nl/. Janneke heeft keuze uit maar liefst 225 prachtige stoffen.

Wij hebben helaas geen webshop. Hoe kun je bij ons kopen? Stuur aub een appje via het icoontje op de website of stuur een mail via het contactformulier o.v.v. het artikelnummer van het product.

Beugelportemonnee klein

Beugelportemonnee middelgroot

Beugelportemonnee groot