Binnenkort publiceren we nieuwe data voor de workshop Schoudertasje maken. Onze vaste locatie voor de workshop is Bistro De 7 Ossen in Eext.

Kom je ook? Een makkelijke en toegankelijke workshop voor jong en oud(er)!

Wij geven deze workshop desgewenst ook op een lokatie naar keuze (max 30 km vanaf Eext) en in besloten kring. Leuk als vriendinnen uitje of moeder/dochter/zussen activiteit of vrijgezellenfeestje of met je collega’s, noem maar op. Aangezien er met gereedschap wordt gewerkt, is deze workshop minder geschikt om thuis aan de keukentafel te geven vanwege de kans op beschadigingen.

Maar wat ga je nou eigenlijk doen tijdens deze workshop? Om te beginnen maak je een keuze uit een combinatie leer met koeienhuid. De koeienhuid hebben we al voor je op het tasje gestikt, omdat we onze zware industriële naaimachine niet kunnen meenemen. Je kunt kiezen uit maar liefst zeven kleuren leer i.c.m. vele printjes koeienhuid. Typisch gevalletje van keuze stress! Vervolgens monteer je het boven- en onderdeel van het slotje en je zet dit vast met een holniet. Je rijgt de schouderriem door het tasje, zet deze aan het tasje vast met holnieten en bevestigt de gesp aan de schouderriem. Vervolgens kies je een hartje in een kleur naar keuze en als je het aandurft, kun je hier met slagletters een korte tekst of je naam in slaan. Ook is het mogelijk een kleine versiering aan te brengen op de koeienhuidflap van je tasje. Je hebt de keuze uit een nikkel kleurig hartje en uit een nikkel kleurig of zwart sterretje. Je maakt met de gatentang een gaatje in de flap en zet de versiering vast met een schroevendraaier.

De afmetingen van het schoudertasje zijn plm B 20cm, H 13cm, D 5cm.

De duur van de workshop is plm 1,5-2 uur bij een deelname van zes personen.

Geen tijd om een workshop te volgen? Indien gewenst zetten wij jouw tasje voor je in elkaar. 

Neem voor nadere informatie contact op via het whatsapp icoontje op onze website, we vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

NB: de foto’s zijn voor promotiedoeleinden, de kleurencombinaties van de afgebeelde tasjes zijn niet per se beschikbaar tijdens de workshop.

Prijs € 60,-
Oljfgroen leer i.c.m. zebra print
Zwart leer i.c.m. luipaard print